Emma Nebulizer Angaspreiðari

748,00 kr.

Emma Nebulizer er unikt design og materialer af høj kvalitet. Det er ikke kun en aromadiffuser til æteriske olier, men også et design, der kan vil passe flot ind i de fleste moderne hjem, kontorer eller klinikker.

Skab en behagelig, mild og velduftende atmosfære med æteriske olier og flere lysindstillinger.

Naturlige materialer: træ, keramik og glas.

4 á goymslu

Ókeyps útkoyring við keyp yvir 700,-

    Bólkur:

    Vørulýsing

    Emma aromadiffuser til æteriske olier – moderne design i porcelæn, træ og glas

    Emma Aromadiffuser er vores nyeste nebulizer, og den er designet i lækre, enkle materialer med en base i gummitræ og en smuk og top i mat keramik. Med denne nebulizer får du koncenteret og intens udnytte af de essentielle oliers aromaterapeutiske egenskaber.

    Emma Nebulizer er unikt, moderne design og materialer af høj kvalitet. Det er ikke kun en aromadiffuser til æteriske olier, men også en smuk lampe/aromadiffuser, der kan vil passe flot ind i de fleste moderne hjem, kontorer, klinikker, fitnesscentre m.m

    Diffuseren er enkel og let at bruge. Du skal bruge 10 – 20 dråber æterisk olier, der dryppes i glasset inde i diffuseren. Herefter spredes de æteriske olier – helt rene som små partikler og dækker fint 20 – 25 m2 og også lidt mere. En nebulizer bruger ikke vand til at sprede æteriske olier, men vibrationer, og det vil give en svag brummen, når aromadiffuseren kører. Emma Aromadiffuser er den nebulizer vi har hos Mimie, der brummer mindst. Da de essentielle  ikke opvarmes, bevarer de alle deres aromaterapeutiske egenskaber.

    Aromadiffuseren er designet kvalitet og den har flere muligheder for dæmpning af lysstyrke. Den har bl.a “breathing light”, som er en funktion, hvor lyset skifter i styrke i samme rytme som en vejtrækning. Emma kan fungere som lampe uden at diffuseren kører.

    Diffuserens forskellige funktioner betjenes med en knap, hvor du kan skrue op og ned for intensiteten – altså hvor meget olie, der spredes i luften. Med en nebulizer kan oliepartiklerne hænge i luften i mindst en time efter brug.

    Emma kører altid i intervaller. Den er tændt et minut og slukket i to. Den har også en timer, så den selv slukker efter en time eller to. Du styrer også aromadiffuserens lys med samme knap. Du vil opleve, at nebulizerens lys er varmt og behageligt.

    Vær opmærksom på:

    Brug ikke tykke æteriske olier i aromadiffuseren. Det kan lukke det lille glas, så olien ikke kan spredes. Glasset renses med alkohol. Hæld det i glasset og lad aromadiffuseren køre i 5-10 min. Gør det ofte – min. en gang ugentligt. Lad ikke diffuseren stå med olie i glasset.

    Når diffuseren er tændt, skal den stå et sted, hvor det ikke støver, for at sikre at de små rør i glasset ikke stopper til.

    Diffuseren er designet til brug max. 2 timer dagligt – bruges den mere end det, vil levetiden på motoren forkortes ligesom koncentrationen af æteriske olier vil blive for kraftig.

    Egenskaber 

    • Perfekt op til 25 m2
    • Velegnet til aromaterapi, da olierne spredes koncentreret
    • Flot, naturligt og enkelt design  – perfekt gaveidé
    • Mulighed for dæmpet natbelysning
    • Kan indstilles i styrke
    • Kører i 2 timer – intervaller on/off

    Pakken indeholder:

    1 x Aromaterapi diffuser
    1 x ledning til stikkontakt
    1 x Manual

    Tekniske specifikationer:

    Dimensioner : H 163 mm, D 103 mm

    Materiale: træ, glas, keramik, PP-plast

    Hvad er en æterisk olie?

    Æterisk olie er “essensen” af forskellige planter og blomster. På trods af sit navn er æterisk olie ikke olie, men har en meget rig blanding af naturlige molekyler med vigtige terapeutiske kræfter.  Æteriske olier er brugt siden tidernes morgen, og bliver i dag stadig brugt  på grund af deres helbredende fordele uden bivirkninger.

    Hvordan er de lavet?

    Æteriske olier er stærkt koncentrerede olier udvundet fra aromatiske planter som lavendel og rosmarin. Faktisk omkring 700 forskellige slags planter indeholder nyttige æteriske olier, og der er flere metoder, der anvendes til at udtrække dem – den mest almindelige er destillation.
    Produktion af æteriske olier  følger årstiderne. For eksempel bruges der omkring 3500 kg håndplukkede blomster fra maj til slutningen af juni til en liter rosenolie.

    Hvordan virker de?

    Åndedrættet er ikke kun en vigtig funktion. Lugtesansen har en direkte effekt på vores psyke. Fra talrige kliniske undersøgelser ved vi, at duft stimulerer millioner af nerveceller i vores slimhinder, der sender målrettede budskaber til vores hjerne og giver en følelse af velvære, komfort og sindsro.