Spreiðari Fengshui

398,00 kr.

En behagelig, blid og velduftende stemning

Diffuser til æteriske olier, der giver dig mulighed for at skabe en behagelig, mild og velduftende atmosfære. Kan skifte farve eller indstilles til af diffuse uden farve.

Kapacitet: 300 ml vand

4 á goymslu

Ókeyps útkoyring við keyp yvir 700,-

    Vørunummar SKU: 216 Bólkur:

    Vørulýsing

    Fengshui aromadiffuser til æteriske olier

    Fengshui Aromadiffuser er en tidsløs og elegant diffuser i flot og naturligt design. Du fylder blot diffuseren med vand og æteriske olier og tænder den. Diffuseren er en ultrasonic diffuser, der bruger ultralydsteknologi til at sprede æteriske olier i en fin vanddamp. Da olierne ikke opvarmes, bevarer de alle deres aromaterapeutiske egenskaber.

    Når diffuseren kører, vil du kunne høre blæseren, der spreder den fine tåge af vand og æteriske olier.

    Diffuseren er flot og samtidig diskret og vil passe ind i en moderne bolig, både på kontoret eller i værelser. Fengshui kan bruges som difffuser, luftfugter og natlys. Husk at den skal rengøres ca. 1 gang ugentligt.

    Fenghui Aromadiffuser har en avanceret ultrasprednings-teknologi, der laver vibrationer med 2,4 millioner gange i sekundet, der forstøver vandet. Du vil kunne høre vibrationerne og derfor er denne diffuser ikke velegnet til f.eks soveværelser.

    Diffuseren kan indeholde 300 ml vand og stopper selv, når den er tom. Diffuseren kan indstilles til at køre i 60 min., 120 min., eller 240 min. Diffuseren kan køre i 10 timer med 300 ml vand.

    Egenskaber 

    • Kan indeholde 300 ml vand
    • Ledning til stikkontakt
    • Dækker op til 20 m2
    • Kan skifte farve eller indstilles til én farve
    • Flot og enkelt design  – perfekt gaveidé
    • God luftffugter

    Tekniske specifikationer:

    Dimensioner : B  13 cm x H 10 cm

    Materiale: PP-Plast

    Indånding af æteriske olier er en af de mest effektive måder at opleve deres terapeutiske fordele på. Den bedste måde at inhalere æteriske olier er sprede dem i dit hjem med en ultrasonic diffuser.

    Hvad er en ultrasonic aroma diffuser?

    En ultrasonic diffuser er en elektronisk diffuser der spreder æteriske olier i luften. Den virker ved at bryde de æteriske oliepartikler ned til mikro-molekyler og derefter sprede dem i luften som negative ioner. Negativt ladede ioner vil knytte sig til skadelige positivt ladede partikler i luften og hjælpe med at rense dit hjem.

    Hvordan virker en ultrasonic diffuser?

    Ultrasonic diffusorer påfyldes vand og æteriske olier tilsættes derefter til vandet, hvor de forbliver på vandets overflade. Ultrasonic diffusorer arbejder ved hjælp af ultrasoniske vibrationer til omrøring af vandet. I processen dannes en let tåge (vanddamp) og der frigøres negative ioner samtidig med at luften fugtes.

    Ved brug af æteriske olier i din Ultrasonic Diffuser bliver oliens partikler spredt i luften sammen med vand og efterlader din bolig duftende frisk. Det er på den måde, at du kan drage fordel af æteriske oliers terapeutiske egenskaber.

    Hvorfor bruge en ultrasonic difffuser?

    Fordi det er en fantastisk måde at bruge æteriske olier i dit rum uden at ødelægge de æteriske oliers egenskaber. De er mere langt mere effektive end olielamper med stearinlys, fordi olierne opvarmes og dermed mister nogle af deres terapeutiske egenskaber.